Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, estetik kapılara en tatminkâr fiyatlarla sahip çıkmak bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Bina çışitalarında kullanılan baplar meselelevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir halde yapılabilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çallıkışması önemlidir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + yangın kapısı kol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kerte çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Kapısı Fiyatları Hamiş: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 Yangın Merdiveni Kapısı an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Report this wiki page